6950507600 Μιλτιάδου Μαργαρίτη 68 - Κέρκυρα spyjoe@hotmail.com
 
 
 
OMEGA SAT
Εγκατάσταση - Τοποθέτηση - Συντήρηση
Συστημάτων Ασφαλείας | Κέρκυρα
 
 
 

 
 
 

Καλωσορίσατε στην OMEGA-SAT, την προηγμένη εταιρεία στην Κέρκυρα που εξειδικεύεται στις εγκαταστάσεις, τοποθετήσεις και συντηρήσεις δορυφορικών συστημάτων, επίγειων κεραιών, CCTV, επαγγελματικών και οικιακών οπτικοακουστικών συστημάτων, καθώς και κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης σε ολόκληρο το νησί της Κέρκυρας.

 

Στην OMEGA-SAT, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για να καλύψουμε τις ανάγκες σας σε θέματα επικοινωνίας και ασφαλείας. Στο κατάστημά μας, θα βρείτε κεραίες τηλεόρασης, δορυφορικές κεραίες και πιάτα, κάμερες και συστήματα ασφαλείας, καθώς και διάφορες ηλεκτρικές συσκευές υψηλής ποιότητας.

 
 
 
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στην OMEGA-SAT, ο στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και επέκτασης δορυφορικών συστημάτων, επίγειων κεραιών, CCTV και οπτικοακουστικών συστημάτων σε ολόκληρη την Κέρκυρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
CCTV & Συστήματα Ασφαλείας

CCTV & Συστήματα Ασφαλείας

Προσφέρουμε προηγμένα συστήματα CCTV και ασφαλείας για να προστατεύσουμε τον χώρο σας. Με τη χρήση τεχνολογίας υψηλής ανάλυσης, παρέχουμε επίβλεψη και ασφάλεια σε πραγματικό χρόνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηλεκτρονικές Συσκευές

Ηλεκτρονικές Συσκευές

Στην OMEGA-SAT, παρέχουμε μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας σε θέματα επικοινωνίας, ασφάλειας και ψυχαγωγίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επίγειες Κεραίες

Επίγειες Κεραίες

Παρέχουμε υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης επίγειων κεραιών, εξασφαλίζοντας εκπληκτική λήψη για κρυστάλλινη εικόνα στην τηλεόρασή σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εξυπηρέτηση Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Χώρων

Εξυπηρέτηση Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Χώρων

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και συντήρηση δορυφορικών συστημάτων, κεραιών και συστημάτων ασφαλείας σε κατοικίες, ξενοδοχεία, βίλες, νοσοκομεία και άλλες επαγγελματικές εγκαταστάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ <br>  6950507600
Κλειστά Κυκλώματα Παρακολούθησης
Κάμερες
Δορυφορικά Πιάτα
Δορυφορικές Κεραίες