6950507600 Μιλτιάδου Μαργαρίτη 68 - Κέρκυρα spyjoe@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
 
OMEGA SAT
Εγκατάσταση - Τοποθέτηση - Συντήρηση
Συστημάτων Ασφαλείας | Κέρκυρα
 
 

Καλωσορίσατε στην OMEGA-SAT, την προηγμένη εταιρεία στην Κέρκυρα που εξειδικεύεται στις εγκαταστάσεις, τοποθετήσεις και συντηρήσεις δορυφορικών συστημάτων, επίγειων κεραιών, CCTV, επαγγελματικών και οικιακών οπτικοακουστικών συστημάτων, καθώς και κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης σε ολόκληρο το νησί της Κέρκυρας.

 

Στην OMEGA-SAT, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για να καλύψουμε τις ανάγκες σας σε θέματα επικοινωνίας και ασφαλείας. Στο κατάστημά μας, θα βρείτε κεραίες τηλεόρασης, δορυφορικές κεραίες και πιάτα, κάμερες και συστήματα ασφαλείας, καθώς και διάφορες ηλεκτρικές συσκευές υψηλής ποιότητας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με Συνέπεια & Επαγγελματισμό
 

Είμαστε ειδικοί στην εγκατάσταση δορυφορικών συστημάτων τηλεόρασης, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων OTE TV και άλλων, προσφέροντας στους πελάτες μας εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου.

 

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και την επισκευή επίγειων εγκαταστάσεων, κεραιών και κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης στον ιδιωτικό σας χώρο με επαγγελματισμό και σε πολύ προσιτές τιμές. Επιπλέον, παρέχουμε υπηρεσίες σε επαγγελματικούς χώρους, όπως ξενοδοχεία, βίλες και νοσοκομεία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
 
Στην OMEGA-SAT, ο στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και επέκτασης δορυφορικών συστημάτων, επίγειων κεραιών, CCTV και οπτικοακουστικών συστημάτων σε ολόκληρη την Κέρκυρα.
 
 
ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
Στην OMEGA-SAT, κατανοούμε τη σημασία της άμεσης εξυπηρέτησης. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να ανταποκριθούμε άμεσα στις ανάγκες σας για εγκατάσταση, συντήρηση ή επισκευή.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Στην OMEGA-SAT, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με επαγγελματισμό και αξιοπιστία. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες σας σε εγκαταστάσεις και ασφάλεια.
 
     
 
 
 
 
6950507600
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
     
 
spyjoe@hotmail.com
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ