6950507600 Μιλτιάδου Μαργαρίτη 68 - Κέρκυρα spyjoe@hotmail.com
 
 
     
  OMEGA SAT
Εγκατάσταση - Τοποθέτηση - Συντήρηση
Συστημάτων Ασφαλείας | Κέρκυρα

 
     
 
 
 
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
  Στην OMEGA-SAT, προσφέρουμε μια πληθώρα υπηρεσιών και προϊόντων για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας σε θέματα εγκατάστασης, συντήρησης και αναβάθμισης. Διακριτικά επεκτείνουμε την εμπειρία σας στην τηλεόραση, την ασφάλεια και την επικοινωνία.  
     
  Στην OMEGA-SAT, δεσμευόμαστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις με αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ανακαλύψετε πώς μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  
     
 
 
 
 
     
  Δορυφορικά Συστήματα Τηλεόρασης


Εξειδικευόμαστε στην εγκατάσταση και συντήρηση δορυφορικών συστημάτων τηλεόρασης όπως OTE TV και άλλα, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ποικιλία καναλιών για την απόλαυση της αγαπημένης σας ψυχαγωγίας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
  Επίγειες Κεραίες


Παρέχουμε υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης επίγειων κεραιών, εξασφαλίζοντας εκπληκτική λήψη για κρυστάλλινη εικόνα στην τηλεόρασή σας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
  CCTV & Συστήματα Ασφαλείας


Το Lorem Ipsum είναι απλά ένα κείμενο χωρίς νόημα για τους επαγγελματίες της τυπογραφίας και στοιχειοθεσίας. Το Lorem Ipsum είναι το επαγγελματικό πρότυπο όσον.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
  Οπτικοακουστικά Συστήματα


Διαθέτουμε επαγγελματικά και οικιακά οπτικοακουστικά συστήματα για ανώτερη απόλαυση ήχου και εικόνας.
 
     
 
     
 
Ηλεκτρονικές ΣυσκευέςΣτο κατάστημά μας, θα βρείτε διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές υψηλής ποιότητας για να καλύψουμε τις καθημερινές σας ανάγκες.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
 
 
 

Εξυπηρέτηση Ιδιωτικών Χώρων

 Είτε είστε σε μια κατοικία, ένα διαμέρισμα ή οποιονδήποτε άλλον ιδιωτικό χώρο, η ομάδα μας είναι διαθέσιμη για να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις και να καλύψει τις ανάγκες σας σε τηλεπικοινωνία και ασφάλεια.
 

Εξυπηρέτηση Επαγγελματικών Χώρων

 Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και συντήρηση δορυφορικών συστημάτων, κεραιών και συστημάτων ασφαλείας σε ξενοδοχεία, βίλες, νοσοκομεία και άλλες επαγγελματικές εγκαταστάσεις.
 
 
 
 
 
 
     
 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ


Στην OMEGA-SAT, παρέχουμε μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας σε θέματα επικοινωνίας, ασφάλειας και ψυχαγωγίας. Ανακαλύψτε τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που προσφέρουμε στην πόλη της Κέρκυρας:
 
 
Κεραίες

Εξωτερικές και εσωτερικές κεραίες κάθε τύπου για εξαιρετική λήψη των τηλεοπτικών σας καναλιών. Από κεραίες ψηφιακής τηλεόρασης μέχρι εξειδικευμένες κεραίες για επίγεια σήματα, έχουμε το κατάλληλο προϊόν για κάθε ανάγκη.
 
Ενισχυτές Ιστού Κεραίας

Εξασφαλίστε ισχυρότερο σήμα με τους ενισχυτές ιστού κεραίας που διαθέτουμε. Κατάλληλοι για βελτιωμένη λήψη σε περιοχές με ασθενές σήμα.
 
Εξαρτήματα Διανομής

Πρίζες, καλώδια, φις, διαμορφωτές και άλλα εξαρτήματα διανομής για να έχετε τον πλήρη έλεγχο και οργάνωση του συστήματος σας.
 
Αποκωδικοποιητές

Αποκωδικοποιητές για όλα τα ψηφιακά κανάλια, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη πρόσβαση σε ποικίλα περιεχόμενα. Επιλέξτε από τη γκάμα μας για την καλύτερη εμπειρία παρακολούθησης.
 
 
     
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  
   KIN: 6950507600  
     
 
     
 
     
  01.
Επισκευές & Αναβαθμίσεις Η/Υ

Στην εποχή της τεχνολογικής εξέλιξης, οι υπολογιστές αποτελούν καθοριστικό κομμάτι της καθημερινής ζωής. Στην OMEGA-SAT, προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής και αναβάθμισης Η/Υ για να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία και τη βέλτιστη απόδοση τους
 
     
     
  02.
Εμπόριο Ηλεκτρονικών Συσκευών

Στον κόσμο της τεχνολογίας, το εμπόριο ηλεκτρονικών συσκευών είναι η καρδιά της καινοτομίας και της σύγχρονης ζωής. Στην εταιρεία μας, προσφέρουμε μια εκλεπτυσμένη γκάμα ηλεκτρονικών συσκευών που καλύπτουν κάθε ανάγκη.
 
     
     
  03.
Εγκαταστάσεις & Συντηρήσεις

Η OMEGA-SAT δραστηριοποιείται στον χώρο των εγκαταστάσεων και συντηρήσεων με εξειδίκευση σε δορυφορικά συστήματα, επίγειες κεραίες, συστήματα CCTV, καθώς και επαγγελματικά και οικιακά οπτικοακουστικά συστήματα.